h1

Kuring Hayang Sarĕ Jeung Anjeun

September 29, 2008

Waktu mata mulai nundutan
Sungut ngelak heuay
Miharep tibra
Di kasur

Waktu kuring sarěkeun
Henteu ogě tibra
Nepi ka poě ampir isuk
Sabab inget di hareupeun poěk
Sedengkeun umur kuring beuki nambahan
Tetep dikurung peuting
Can migawě nanaon
Kuring sieun teu bisa nanaon deui
Naon hartina hirup ieu!

Kuring teu sanggup deui
Mawa kabeurat nu beuki nambahan
Sabab hiji ogě teu kapigawě kalayan hadě
Kuring hayang gancang sare jeung Anjeun

(diserat deui ku: Haditya (Murid SMA Kosgoro Kota Bogor, tina Pangajaran Basa Sunda pikeun siswa SD, jilid VB; Suhaya Spk; Yudhistira : Bekasi; 2001; kaca: 50)

Iklan

4 komentar

  1. Juara pisan yeuhh puisi 🙂


    • dongěngkeun atuh kang manawi janten eunteung murangkalih nu nuju nyukcruk pangaweruh.
      hatur nuhun


  2. sae pisan judulna…meni penuh hasrat,,,hehe


    • muhun leres pisan, hasrat urang dina ngeusi kahirupan ku kahaděan.hě….hě…. deui



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: