h1

Keur Hatĕ Nu Nunggeulis

September 29, 2008

Kamari ieu aya langlayangan pegat talina
Ngawang-ngawang nuturkeun abringan mega
Rék ka mana nya indit

Dina hate kiwari ngancik kasedih
Dibarengan cipanon anu murubut
Geus lawas pisan teu panggoh
Ema, Bapa………

Lamun beurang datang
Kuring ingkah
Teu puguh nu ditéangan
Sakaparan-paran

Lamun panon poé geus tibra
Kuring ngampih
Di mana?
Nya dimana deui atuh tempat kuring ngaringkuk
Lamun lain di kolong jambatan…

Di serat ku Saepul Anwar ( murid SMA KOSGORO ) alamat: pul.best@gmail, tina Buku Paket Pangajaran Basa Sunda : Pikeun SD/MI Kelas V, Parigel Maké Basa Sunda, Penyusun: Tim Pengembangan KTSP Bahasa Sunda Kota Bogor, Prisma : Bogor ; Kaca 32.

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: